De App van JOW!

Zet je schrap voor versie 2.0!

Onze eigen app wordt helemaal vernieuwd! Wanneer de nieuwe app verschijnt, ontvang je een update voor de nieuwe versie.

De app heeft twee gebruikersaccounts met elk hun eigen interface; voor jongeren en voor ouderen.

Voor jongeren: footprints!
Behalve dat de app superhandig is en veel overzicht geeft, verdienen jongeren ook leuke kadootjes in de vorm van Footprints. Dit zijn mijlpalen aan de hand van het aantal afgelegde bezoeken. Per mijlpaal ontvangen zij een leuk kadootje. Deze kadootjes worden verzorgd door (lokale) ondernemers.

Voor senioren: vooral veilig!
Senioren hoeven de app niet te gebruiken als zij dat niet kunnen/willen. Wij maken wel altijd een account voor een senior aan zodat wij hun verzoeken kunnen delen met de jongeren. Het systeem dat bij de app hoort houdt alles bij. Als extra check rondt een jongeren zijn/haar bezoek altijd af door een senior/vertegenwoordiger van de senior een handtekening te laten zetten onder een kort verslagje.

Voor zorgorganisaties
Jongeren die actief zijn binnen een zorgorganisatie werken ook met de app. De groepen waar zij komen hebben elk een eigen account dat beheerd wordt door het personeel. Zij kunnen dan zelf de tijden van de activiteiten invoeren, maar het komt ook voor dat JOW! per maand alle afspraken erin zet. Dan hoeft er alleen nog maar afgetekend te worden!

Deze app helpt ons om een zo goed mogelijke match te maken. En nee; hier zit geen slimme koppel-software achter. De matching wordt nog gewoon gedaan door een mens!

De huidige app is uiteraard nog gewoon te downloaden. Hoe het principe werkt, zie je in de video die we maakten voor onze deelname aan het APPeltje van Oranje van het Oranje Fonds.

Zo werkt het

Snel en eenvoudig

Scan de code/klik op de code voor WhatsApp

Contactformulier

Uw naam*

Uw e-mailadres*

Uw telefoonnummer

Uw bedrijf

Uw bericht*

Vink onderstaande aan:

Velden met een * zijn verplicht