De App van JOW!

Onze app helpt ons om een zo goed mogelijke match te maken. En nee; hier zit geen slimme koppel-software achter. De matching wordt nog gewoon gedaan door een mens!

Ben je een jongere en wil je je aanmelden? Download dan de app en maak een profiel aan. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Zo werkt het

Snel en eenvoudig

De app heeft twee gebruikersaccounts met elk hun eigen interface; voor junioren en voor senioren/zorgmedewerkers.

Voor junioren: footprints!
Behalve dat de app superhandig is en veel overzicht geeft, verdienen jongeren ook Dinjow-Dukaten. Dit Per afgelegd bezoek krijgen zij nieuwe Dukaten. Ook kunnen zij mijlpalen behalen in de vorm van Footprints. Per mijlpaal ontvangen zij extra Dukaten. Het doel is om het in de nabije toekomst mogelijk te maken deze Dinjow-Dukaten in heel Nederland in te wisselen voor kortingen en kadootjes van aangesloten bedrijven!

Voor senioren: vooral veilig!
Senioren hoeven de app niet te gebruiken als zij dat niet kunnen/willen. Wij maken wel altijd een account voor een senior aan, zodat wij hun verzoeken kunnen delen met de junioren. Het systeem dat bij de app hoort houdt alles bij. Als extra check rondt een junior zijn/haar bezoek altijd af door een senior/vertegenwoordiger van de senior een handtekening te laten zetten onder een kort verslagje.

Voor zorgorganisaties: HR-oplossing
Jongeren die actief zijn binnen een zorgorganisatie werken ook met de app. De groepen waar zij komen hebben elk een eigen account dat beheerd wordt door het personeel. Zij kunnen dan zelf de tijden van de activiteiten invoeren, maar het komt ook voor dat JOW! per maand alle afspraken erin zet. Dan hoeft er alleen nog maar afgetekend te worden! Het match-systeem is nu ook voor zorginstellingen beschikbaar als interne HR-oplossing!

Scan de code/klik op de code voor WhatsApp

Contactformulier

  Uw naam*

  Uw e-mailadres*

  Uw telefoonnummer

  Uw bedrijf

  Uw bericht*

  Controlevraag tegen spam*:

  Velden met een * zijn verplicht