Dinjow: Icoon voor de oudheid

Hallo, ik ben Dinjow. Ik ben de officiële mascotte van Stichting JOW!. Dat komt omdat jongeren die zich bij JOW inzetten, kunnen uitgroeien tot echte iconen voor de oudheid. In de App die wij gebruiken om oud en jong te koppelen, zit een spelelement.


De app houdt bij hoeveel bezoeken een jongere heeft afgelegd aan ouderen. Dit aantal wordt visueel door de iconen die aan een bepaald aantal zijn gekoppeld. Bij 5 bezoeken krijg je het icoon ‘Vlinder’. Zo zijn er nog 9 andere iconen, met als ultieme doel de Dinjowsaurus: 200 bezoeken!
Ik ben blauw-wit omdat JOW! vanuit Zwolle is ontstaan.

NK Mascotteschaatsen

Ik deed op 27 januari mee aan het KPN NK Mascotteschaatsen in Thialf. Volg mijn ‘Road to Thialf’ op mijn instagram account: #dinjow.

Scroll naar beneden om de eerste paar video’s te zien: het ophalen van de schaatsen bij schaatssponsor Scholten! Meer zien? Check YouTube!

Download de JOW! App (Play Store).
Download de JOW! App (iOS).


Nederlands kampioenschap

Op 27 januari, tijdens het KPN NK Allround & Sprint, nam ik deel aan het NK Mascotteschaatsen. We bereidden dit natuurlijk erg goed voor en dat begon bij het ophalen van passende schaatsen. Ik kreeg deze van Scholten fietsgoed in Zwolle en dat is natuurlijk supergaaf!
Wil je meer zien van de voorbereidingen? Volg me dan op instagram: #dinjow.

Krachttraining

In ‘The Road to Thialf’ doet Dinjow ook de sportschool aan! Samen met coach Ariën test hij zijn fitheid bij Fitland in Zwolle! De gepensioneerd sportdocent kreeg het echter zwaar met mij; “het blauwe beest”… Zondag om 12.00 uur start het NK Mascotteschaatsen!

Wil je meer zien van de voorbereidingen? Volg me dan op instagram: #dinjow.

De eerste meters!

De eerste instabiele meters op het ijs zijn gemaakt! Ik ben natuurlijk niet gewend aan ijs, want in de laatste ijstijd was ik nog een ei! Daarom alle lof voor coach Ariën, gepensioneerd sportdocent, voor de begeleiding. Ik ben bijna helemaal klaar voor het NK Mascotteschaatsen!

Wil je meer zien van de voorbereidingen? Volg me dan op instagram: #dinjow.