Bijeenkomst jongeren JOW!

okt 17, 2014
Tom

DSC_0435 resizedIn Zwolle zijn de jongeren van het eerste uur op woensdag 15 oktober bij elkaar gekomen bij stadscafé De Harmonie. Deze top-horeca gelegenheid stelt haar ruime bovenruimte beschikbaar voor de vergaderingen en bijeenkomsten van Stichting JOW!. Helaas waren twee jongeren verhinderd maar zij zullen snel bijgepraat worden!

Deze groep van in totaal negen jongeren behoort tot de selecte groep waarmee JOW! in de beginfase aan het pionieren is geslagen in Zwolle. Zij werden bijgepraat over de huidige stand van zaken en ze werden voorbereid op JOWVEMBER. Tot slot kregen ze een interessante presentatie van Marike van der Graaf over de ongemakken van het ouder worden en hoe ze daar het beste mee kunnen omgaan.

Deze bijeenkomsten worden vaker per jaar georganiseerd omdat JOW! het belangrijk vindt om in contact te blijven met de jongeren, hun ervaringen te laten delen en ze bij te spijkeren op het gebied van werken met ouderen. Daarnaast besteden we aandacht aan bepaalde competenties die ook voor hun verdere leven waardevol kunnen zijn.

Lijkt het je leuk om een keer jouw expertise op het gebied van ouderenzorg te delen met onze enthousiaste groep jongeren? Neem dan gerust contact met ons op!