Stichting JOW! deelnemer Groeiprogramma Oranje Fonds

Stichting JOW! is geselecteerd om deel te nemen aan module 1 van het prestigieuze Groeiprogramma van het Oranje Fonds dat ontwikkeld is samen met McKinsey & Company. In dit programma worden maatschappelijk ondernemers gecoacht bij het laten groeien van hun concepten en projecten.

Met de hulp van een persoonlijke coach uit het bedrijfsleven en steun van diverse experts op het gebied van strategie, organisatie, financieel management, transparantie en communicatie versterken de pioniers hun organisatie en vertalen zij hun groeiambities in een onderbouwd ondernemingsplan voor de komende jaren. Oprichter en voorzitter Tom van Eijk zal binnen dit groeiprogramma de stichting vertegenwoordigen.

Stichting JOW! heeft sinds de oprichting de nadrukkelijke ambitie om haar vleugels ook buiten de regio Zwolle uit te slaan. Door de deelname aan het Groeiprogramma kunnen de eerste stappen worden gezet in het verwezenlijken van deze ambitie.

In ronde één van de selectieprocedure moest er onder andere een videopitch worden ingezonden. Hierbij werden we uitstekend geholpen door de dames van de Zonnehuisgroep. Hieronder is de Pitch nog eens te zien.

Meer updates over de deelname aan dit programma zullen volgen via de social media kanalen en de nieuwsbrief.

Neem contact op!

Wij reageren per ommegaande op vragen/verzoeken/opmerkingen die via onderstaand formulier worden verzonden!

Indien u zichzelf of iemand anders wilt aanmelden kunt dat doen via de aanmeldsectie.

Uw naam*

Uw e-mailadres*

Uw telefoonnummer

Uw bedrijf

Uw bericht*

Vink onderstaande aan:

Velden met een * zijn verplicht

Wij zijn nu ook bereikbaar via WhatsApp! Stuur uw vragen en verzoeken naar:

06 278 846 63

Maar hoe moet dat eigenlijk, “appen”? In deze video legt Elly uit hoe zij een contactpersoon toevoegt aan WhatsApp op haar iPhone. Voor een video met instructie voor andere telefoons klikt u hier.