Snelle start van JOW!

okt 27, 2014
Tom

image001Op donderdag 30 oktober trapt Stichting JOW! de actie JOWVEMBER af door twee oudere dames een tochtje aan te bieden in een supersnelle Mercedes die door Wensink de hele ochtend beschikbaar is gesteld. Omdat deze bolide een tweezitter is, gaan ze eerst één voor één naar de Koperen Hoogte waar ze even kunnen bijkomen van alle aandacht en de eerste snelle rit. Daarna keren ze met een kleine omweg weer huiswaarts, maar niet voordat ze eerst nog even van het uitzicht hebben kunnen genieten vanaf de 13e verdieping.

Met deze actie vraagt JOW! tegelijkertijd aandacht voor de actie JOWVEMBER. Hiermee wil de stichting fondsen werven om het concept, dat erop is gericht om jongeren met ouderen te verbinden voor het ondernemen van gezellige activiteiten, aan zoveel mogelijk ouderen in Nederland beschikbaar te stellen.

Naast het aanbieden van individuele activiteiten met ouderen heeft JOW! ook de ambitie om dromen van ouderen waar te maken. Wie bij JOW! is aangesloten kan met een van de jongeren een droomwens in onze “bucket” stoppen. JOW! gaat er vervolgens voor zorgen dat er zoveel mogelijk Bucket-list wensen worden waargemaakt met hulp van een betrokken ondernemersnetwerk.

Meer informatie over JOWVEMBER staat op www.jowvember.nl. Volg ons ook op Twitter en Facebook want we gaan er uiteraard spectaculaire beelden van maken!