Uitgelicht

Berichten over JOW!

Podcast

Praat vandaag over morgen

Jeroen van Bureau 50 praat op initiatief van Fundis en Actiz met Tom van Eijk (Stichting JOW!) en Marieke Jacobs over de zorg van morgen: zijn zij al bezig met hoe ze later zorg willen ontvangen, of is dit nog een ver-van-hun-bed-show? Ze zetten zich in ieder geval al op geheel eigen wijze in voor de oudere generatie. Benieuwd hoe? Beluister de tweede aflevering!

Award winning!

JOW! valt in de prijzen

Stichting JOW! heeft de JO Visser Award gewonnen. Onze bestuurder en ambassadeur Kees Oosterling (86) kreeg de Award op zijn naam. Hij is voor JOW!, maar ook daarbuiten, dé brug tussen jong en oud. Dat past perfect bij het gedachtegoed van Jo Visser (1890-1978) die stond voor waardevolle verbindingen tussen jong en oud.

Leven Lang Leven

JOW! neemt deel aan pioniersprogramma

Stichting JOW! is één van de twaalf deelnemers aan het pioniersprogramma Leven Lang Leven, dat georganiseerd wordt door Kennisland in opdracht van het Ministerie van VWS. Zij gingen op zoek naar innovatieve ideeën en nieuwe toekomstscenario’s voor als we oud zijn en zorg nodig hebben. In dit programma maken we beter kennis met de zorg én krijgen we de kans om ons initiatief samen met zorginstellingen verder te ontwikkelen.

Winnaar Jo Visser Award

YES! Op 23 november 2020 nam bestuurslid en ambassadeur Kees Oosterling (86) de Jo Visser Award in ontvangst namens Stichting JOW!. Deze Award wordt jaarlijks uitgereikt aan personen/organisaties die zich inzetten om waardevolle verbindingen tot stand te brengen tussen jong en oud. De Award komt op naam van Kees, omdat hij een brug vormt tussen jongere en oudere generaties.

Wij zijn zeer trots op deze Award. Het geldbedrag van €5.000 komt ten goede aan onze missie om zoveel mogelijk junioren te koppelen aan senioren in heel Nederland. Hoe we dat willen doen? Via onze eigen app!